Ingrediënten (4 pers)

- 900 g geschild pompoen, in parten

- een handje amandelen

- 1 el balsamicoazijn

- 3 el olijfolie

- 1 teen knoflook, fijgehakt

- zoetmiddel

- 150 g fetakaas, verkruimeld

- gemengde slamengeling

- 1 tl gedroogde oregano

Bereiding

Verwarm de oven op 180°C.

Besprenkel de pompoen met olijfolie en bestrooi met peper naar smaak.

Rooster de partjes ca. 20 min in de oven. Laat afkoelen naar kamertemperatuur.

Rooster de amandelen.

Meng ondertussen in een grote kom de balsamico, olijfolie, knoflook, zoetmiddel en fetakaas.

Leg de parten pompoen op de slamengeling en verspreid de dressing er overheen.

Bestrooi met een beetje oregano en de geroosterde amandelen.

Heerlijk met een volkoren boterham!

Smakelijk

Deel deze pagina