Ingrediënten (4 pers)
- 2 puntpaprika’s
- zachte margarine
- 4 dikke zelf gesneden volkoren boterhammen
- 4 eieren
- 15 sprieten bieslook
Bereiding
- Was de paprika’s, snijd aan de bovenkant de steelaanzet en van binnen de zaadlijsten en de pitjes eruit. Snijd de paprika in smalle ringen.
- Verwarm een beetje margarine in een pan en smoor hierin de paprika’s in een paar minuten zacht. Neem ze uit de pan.
- Steek met een klein glas een rondje van 6 cm uit het brood. Besmeer het brood aan beide kanten met beperkt margarine.
- Bak het brood langs 1 kant krokant in de pan.
- Keer het brood en breek de eieren in de holtes. Bak het brood met ei met een deksel op de pan in ongeveer 6 minuten gaar.
- Leg het brood op 4 borden.
- Knip de gewassen bieslook erover. Geef de paprikaringen en rondjes brood erbij.